Om oss

Intresset för fiskeredskap lade grunden

När Erik Vestli startade företaget som enskild firma 1989 hemma i garaget i Kvarnsveden, Borlänge, var det intresset för fiske och fiskeredskap som låg bakom. Året efter anslöt sig sönerna Jonas och Roger till företaget. Verksamheten gick bra och garaget blev snabbt för litet. Utbyggnad skedde, men garaget fylldes snabbt upp med fiskeredskap. Då flyttades verksamheten till lokaler på Tjärnavägen, Borlänge.

Vilka butiker finns i dag?

I dag ligger Vestlis Fiske Borlänge granne med Willys vid Kupolen under Jonas Vestlis ledning. Roger Vestli driver Vestlis Fiske Djurås. Erik är numera pensionär, men finns med i bakgrunden och följer utvecklingen.

Vilka är personerna bakom Vestlis?

Vi har med åren skapat oss ett gott rykte, både som handlare och fiskare. Erik är känd för sitt VM-spö (pimpelfiske) och ligger bakom egna pirkar, Jonas och Roger är duktiga pimpelfiskare som vunnit guld i SM, och Roger har lyckats bra i världsmästerskap i mete. Det finns en mycket god samlad kunskap i företaget om fiske och en fördjupad förståelse kring en fiskares behov. Dessa kunskaper kommer till gagn för alla er fiskeintresserade, nybörjare som proffs, som har förstått tjusningen med fiske. Oavsett om du ska köpa fiskeredskap eller behöver råd och tips på metoder, fiskevatten eller liknande – välkommen till oss på Vestlis Djurås, Borlänge och här på nätet!